,

Nieuw logo

BE Vegan heeft een logo! We hebben een winnaar voor onze logowedstrijd. Iedereen die de moeite nam om deel te nemen, van harte bedankt. Ruben mag op onze kosten in de Komkommertijd gaan eten. Gefeliciteerd!

BE Vegan a un nouveau logo. Nous avons sélectionné un gagnant pour notre concours graphique. Merci beaucoup à tous les participants. Ruben mangera à nos frais chez Komkommertijd à Gand. Félicitations!

Foto: BE Vegan heeft een logo! We hebben een winnaar voor onze logowedstrijd. Iedereen die de moeite nam om deel te nemen, van harte bedankt. Ruben mag op onze kosten in de Komkommertijd gaan eten. Gefeliciteerd!</p> <p>BE Vegan a un nouveau logo. Nous avons sélectionné un gagnant pour notre concours graphique. Merci beaucoup à tous les participants. Ruben mangera à nos frais chez Komkommertijd à Gand. Félicitations!
1 reply

Comments are closed.